• Quali Time posted an update in the group Group logo of De afsprakenDe afspraken 3 months, 4 weeks ago

  Ik ben Tina Favache, Opruim- en RoutineCoach.
  Ik ga op 1 december 2019 van start met een complete nieuwe online Community.

  In deze Community kan je even ventileren, je prestaties laten zien maar je kan ook raad komen vragen als je ergens tegen aan loopt.
  Deze Community is niet enkel voor Routines maar ook voor Opruimklussen net zoals de Facebookgroep 365x opruimen.
  Deel hier dan ook zeker je voor en na-foto's.

  Maar voor je verder gaat in de Community lees dan zeker even deze afspraken. Zo kunnen we van de Community een plezierige omgeving maken voor iedereen.
  De afspraken:
  (1) Gezien we hier met elkaar privé dingen en foto's gaan delen is het UITERST BELANGRIJK dat alle info vertrouwelijk binnen deze groep blijft. Er worden dus GEEN foto's op sociale media of andere kanalen gedeeld. Ook gespreken mogen niet gekopieerd worden om dan vervolgens op andere kanalen te verspreiden!
  Hierop zal zeer streng toegezien worden! Indien hier misbruik van gemaakt wordt, zal deze persoon per direct uit de community verwijderd worden. Indien je iets opmerkt kan dit steeds bij het beheer van deze community gemeld worden.
  (2) In deze Community laten we absoluut GEEN verkoop toe. Indien we zit zien worden de berichten per direct verwijderd.
  (3) Wie stemmen wil ronselen voor een wedstrijd, vraagt hiervoor eerst even toestemming.
  (4) Indien er wedstrijden worden georganiseerd in deze Community door het beheer dan zullen deze op een objectieve manier beoordeeld worden. Je zal je elke keer kunnen inschrijven om deel te nemen zodat er achteraf geen discussie is. Meningen verschillen nu eenmaal en daarom behoudt het beheer zich het recht om hierin de eindbeslissing te nemen.
  (5) We zijn een verdraagzame community. Racistische of seksistische praatjes worden niet getolereerd.
  (6) Iedereen mag zijn mening geven, maar probeer deze te onderbouwen met argumenten, in plaats van slogans te deponeren. Zo word je serieuzer genomen. Indien je je mening geeft, wees je er dan ook bewust van dat andere deze kunnen tegenspreken. Blijf steeds beleefd. Een discussie is niet hetzelfde als een ruzie. Meningen mogen best verschillen, zolang we respectvol met elkaar blijven omgaan.
  (7) Post niet zomaar artikels en links, zonder uitleg. De mensen die de actualiteit willen volgen, krijgen deze artikels zelf wel onder ogen. Uiteraard willen we niemand verbieden om te ventileren, gesprekken over de actualiteit zijn zeker niet verboden! Als je toch een artikel wil delen hier, probeer de reden waarom dan te verduidelijken.
  (8) Bent u een handelaar en wenst u een actie aan te bieden? Neem dan even contact op met het beheer voor de details hierover. We deden dit al succesvol in de Facebookgroep 365x opruimen en we willen dit op deze community ook verder zetten.

  Alvast bedankt voor het lezen en heel veel plezier!
  Tina Favache