Mijn aanbod

 • Werkplekorganisatie : het slim indelen, logisch organiseren en opruimen van je werkplek thuis: bureau, ladenblok en kasten en het aanpakken van achterstallig stapels papier en rommelige kasten.
 • Organiseren van je huis of een kamer : het slim organiseren, op orde brengen en opruimen van één of meer ruimtes in huis, alsook advies over handige opbergsystemen: het logisch opbergen van allerlei zaken in huis.
 • Administratie en werkarchief organiseren : het aanbrengen van structuur in je administratie en/of werkarchief zodat je zaken snel terug kunt vinden: papieren categoriseren, uitzoeken en handig archiveren in mappen.
 • E-mail-inbox organiseren : e-mail organiseren in een heldere, eenvoudige mappenstructuur en vervolgens opschonen.
 • Digitale bestanden organiseren : computerbestanden (tekst en/of foto’s) organiseren in een heldere, eenvoudige mappenstructuur en vervolgens opschonen.
 • Gezinsplanning opmaken : prioriteiten stellen, keuzes maken, realistisch plannen, overzicht houden in de agenda, afstemmen van afspraken voor de verschillende personen in het gezin, tijd maken voor quality-time binnen het gezin.
 • Werk- en/of administratieve routines  invoeren :  het bedenken en invoeren van een aantal strategische werk- en/of administratieve routines om je nieuwe structuur te onderhouden en tijd en energie te besparen (e-mail afhandelen, werkplek opgeruimd houden, werkprocessen slim organiseren, administratie afhandelen, archief bijhouden).
 • Huishoudelijke routines invoeren :  het bedenken en invoeren van een aantal strategische huishoudelijke routines om je nieuwe structuur te onderhouden en om tijd en energie te besparen (huis opgeruimd houden, huishoudelijke processen slim organiseren: boodschappen, wassen, strijken, koken en schoonmaken).
 • Bewustwording van patronen (belemmerende patronen herkennen, onderzoeken en veranderen): ik zet je aan het denken over patronen die ik bij je zie die je ervan weerhouden om op orde te komen. Als je je leven echt anders wilt organiseren, dan is het belangrijk om die patronen in jezelf te gaan herkennen, anders kun je ze niet doorbreken.
 • Verhuis organiseren : het bedenken en in kaart brengen van logische stappen om de verhuis optimaal te laten verlopen. Op voorhand vastleggen wat naar welke kamer moet en dit duidelijk aanduiden op de dozen of meubelen. Op voorhand reeds een selectie maken van wat meegaat of wat weg mag. Daarna zorgen we ervoor dat alles ook daadwerkelijk op zijn plek terecht komt en geen dozen ingepakt blijven staan.
 • Event advies : is er een belangrijke gebeurtenis op komst en zie je het bos door de bomen niet meer ? BV. Een trouw, een geboorte, een erfenis met veel spullen, … Hierin geef ik graag advies en maken we een planning en to-do lijst op.