Mijn werkwijze

INTAKE & OFFERTE

Om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie, kom ik bij je langs en bespreken we de wensen en knelpunten. Op basis van dit gesprek maak ik een offerte van de geplande werkzaamheden, de geschatte tijd en de bijhorende kosten. Klik hier om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

UITVOERING & AANPAK

Bij de uitvoering ligt de focus vooral op “samen-werken”. Ik probeer je met handige tips en een helpende hand door je hindernissenparcours te loodsen. Samen gaan we tot de kern van het probleem en lossen dit stap voor stap op. Op jouw ritme en volgens jouw noden. We maken in dit traject tijd om belangrijke beslissingen niet halsoverkop te nemen, maar vol overtuiging en zonder spijt achteraf. Zodat je na de uitvoering met een positieve en open blik kan terug kijken op deze ervaring en er energie uit kan putten om deze aanpak door te zetten. Een traject is dus altijd een combinatie van ‘handen uit de mouwen’ en inzicht krijgen.

 

TARIEVEN

Aangezien iedere situatie uniek is, maak ik een offerte op maat, opgebouwd in dagdelen van 3 uur. Mijn uurtarief ligt tussen de 45€ en 65€ per uur inclusief BTW, afhankelijk van de omvang van de opdracht. Wil je meer informatie? Via dit formulier kun je contact met me opnemen.

 

EVALUATIE & NAZORG

Een organizing sessie brengt vaak veel teweeg. Daarom plannen we samen een evaluatiemoment om te bespreken of alles naar wens is verlopen en of er behoefte is aan een vervolgafspraak. Heb je nog meer vragen? Neem contact met me op, ik help je graag verder.