Over mezelf

Ik ben Tina Favache. Ondernemer, moeder en coach in hart en nieren.

Als opruim- en Routinecoach help ik mensen om jouw werkwijze overzichtelijker te maken. Zowel thuis als op kantoor, met oog voor detail en aandacht voor vormgeving. Door anders in te delen of te organiseren zal je merken dat je al heel snel meer rust in je hoofd krijgt. Je krijgt hierdoor ruimte en tijd voor andere belangrijke dingen in je dagelijkse leven…

 

Waarom is dit op mijn lijf geschreven?

Je hebt mensen die altijd op zoek gaan naar verbetering. Wel zo iemand ben ik! Een handigere indeling van mijn keukenlades of kledingkast, een efficiƫntere archiefstructuur voor de administratie of een algemene optimalisatie van een werkproces op kantoor.

Allemaal projectjes waar ik me volledig in laat gaan. Ik hou er nu eenmaal van om dingen steeds beter, mooier en uiteraard ook gemakkelijker te maken. Maar hiervoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig wat nu niet altijd zomaar voor het rapen ligt.

 

Waarom werd ik Opruimcoach?

In mijn eigen zoektocht naar meer tijd en rust, bleek al snel dat organiseren en opruimen mijn 2de thuis is. Ik doe het met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Ik voel me goed in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving waar alles een vaste plek heeft. Mensen vinden mij enthousiast, open en oprecht. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld en een echte doener.

 

Waar sta je nu?

In 2016 stond ik op een kantelpunt in mijn leven. Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en koos ik ervoor om als ondernemer de grote stap te wagen en volledig voor mezelf aan de slag te gaan. Ik kwam uit bij het concept “Opruimcoach”. Intussen is dit dan ook een gekend begrip geworden en ben ik al een stapje verder gegaan. Intussen ben ik doorgroeit van een “Opruimcoach” naar een “Routinecoach”. Ik help mensen nog steeds met het opruimen en organiseren maar nu ga ik een stapje verder. Nu help ik mensen ook om alles wat ze opgebouwd hebben in stand te houden. Op deze manier krijgen ze nog meer ruimte en tijd om “andere” leuke dingen te doen.

 

Wil je kennis maken met mijn concept? Dan ben je altijd vrijblijvend welkom op mijn facebookgroep: “365x opruimen“.

Ik kijk er naar uit om samen met jou te gaan organizen!

 

Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur