Over mezelf

Je hebt mensen die altijd op zoek gaan naar verbetering….

 

Ik ben zo iemand. Een handigere indeling van mijn keukenlade of kledingkast, een efficiëntere archiefstructuur voor de administratie of de optimalisatie van een werkproces op kantoor.

Ik hou er van om dingen beter, mooier en makkelijker te maken. Maar hiervoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig, en dat ligt niet altijd voor het rapen.

 

In mijn eigen zoektocht naar meer tijd en meer rust in mijn hoofd, bleek al snel dat organizing mijn 2de thuis is. Ik doe het met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Ik voel me goed in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving waar alles een vaste plek heeft. Mensen vinden mij enthousiast, open en oprecht. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld en een echte doener.

 

Vanuit Quali-time ga ik je helpen om jouw werkwijze overzichtelijker te maken, thuis of op kantoor, met oog voor detail en aandacht voor vormgeving. Je zal merken dat je daarmee rust in je hoofd krijgt én ruimte en tijd overhoudt voor dingen die je écht belangrijk vindt.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jou te gaan organizen!

 

Tina

 

 

ROUTINE   KLOK